воскресенье, 1 октября 2017 г.

День самоврядування у школі "Джерело"

День самоврядування у школі "Джерело"

Напередодні професійного свята  працівника освіти в школі-інтернаті «Джерело» проводився день учнівського самоврядування з метою формування активної життєвої позиції старшокласників та реалізації їх лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління - майбутнього нації.
 На один день у школі відбулися великі зміни – до роботи взявся новий педагогічний колектив, а саме найстарші учні нашої школи, які проводили уроки у 1-12-х класах із різних предметів. Вони готувалися і хвилювалися. Робочий день виявився нелегким, але успішним, про що самі старшокласники свідчили після уроків.

Кожен мав можливість побачити і подумати про те, якою є професія вчителя. Педагогів вразило те, що «юні вчителі» поставились з відповідальністю та захопленням до підготовки завдань на уроки. Вони складали різноманітні конспекти, доповіді, карти, малюнки, створювали презентації та шукали цікаві відеоролики. З дітьми початкової ланки вони грали у цікаві ігри, розв’язували кросворди на різноманітну тематику.
 Після завершення такого нелегкого трудового дня старшокласники залишилися на обговорення подій. Учні ділилися враженнями, запитували один одного, розповідали про важкі і веселі моменти під час уроків. Вони ніби справжні вчителі радилися і робили висновки.
 Ось що найбільше запам’яталося старшокласникам-вчителям про цей день:
«День самоврядування подарував мені багато позитивних емоцій. Я зовсім не очікувала, що наші учні так серйозно віднесуться до уроків, вони вражали мене своїми знаннями. Також дуже приємним було і те, що вони з повагою ставились до нас, ”вчителів”.
Лілія Осипчук, учениця 10 класу.
«В нашій школі проводився День самоврядування. Цього дня ми проводили цікаві і незабутні уроки для школярів. Я була вчителем історії. Як тільки пролунав дзвоник на перший урок, я трішки розгубилась, але зайшовши в клас і побачивши усміхнені обличчя дітей, я одразу ж усміхнулась їм у відповідь та приступила до своїх обов’язків
Філіна Анастасія, учениця 12 класу.

Автори: Жовтяк Г.К.
Стешенко І.М., 
рекомендовано для блогу
 МО Класних керівників

Комментариев нет:

Отправить комментарий