воскресенье, 20 ноября 2016 г.

Як зробити правильний вібір професії?


Вибір майбутньої професії справа не з легких, зробити правильний вибір допоможе служба зайнятості.  
     

    Починаючи із шкільних років, треба шукати у житті свою стежину. А щоб вона була вірною, привела до життєвого і професійного успіху, потрібно виважено та відповідально ставитися до майбутнього вибору професії. Саме в такому виборі допомагають  спеціалісти міського центру зайнятості для проведення профорієнтаційних  уроків .
Поспілкувавшись із учнями 9-А та 9-Б класів, з’ясувалося, що для багатьох з них вибір майбутньої професії – серйозна проблема. Не кожному під силу самостійно, навіть з батьками, зважити всі «за» і «проти», передбачити всі можливі наслідки, особливо тоді, коли результат вибору матиме суттєвий вплив на подальше життя. І саме під час такої співбесіди  випускники впевнились, що у будь-яку хвилину можуть звернутися до служби зайнятості, де  кваліфіковані спеціалісти завжди нададуть допомогу у правильному виборі професії, яка користуватиметься попитом на ринку праці та буде відповідати нахилам і здібностям молодої людини.
      На закінчення  уроку  соціальний педагог, шкільний психолог та класний керівник 9-Б  щиро подякували службі зайнятості за співпрацю у підготовці учнів до самостійного життя, організацію та проведення профорієнтаційної роботи зі шкільною молоддю.

Комментариев нет:

Отправить комментарий