вторник, 14 ноября 2017 г.

Обираємо професію- обираємо долю


                                 Щоб зайняти своє місце в житті, потрібно вчитися вибирати.
                                                                                                         
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
  Адміністрація та педагоги школи «Джерело»        Коваль Р.О,          Шаповалова Н. Л.,        Стешенко І.М.,                     Васильєва Т.С.,   дбаючи  про своїх майбутніх випускників , проводять  цілу низку заходів  для того, щоб вони  вчасно визначилися із вибором професії  та вищим навчальним закладом будь-якого рівня акредитації : ліцею, коледжу, інституту, академії, університету чи навіть освіти за кордоном.  Адже від цього залежить  не лише успішна кар’єра, але й щастя у дорослому житті . Не залишаючись осторонь, педагоги разом із старшокласниками охоче відвідали 10
  на базі виставкового центру   «Козак – Палац» м. Запоріжжя широкомасштабний профорієнтаційний захід  «Ярмарок освіти»,  який організував  департамент освіти і науки  Запорізької обласної державної адміністрації   для того, щоб допомогти  кожному майбутньому абітурієнту вибрати свій шлях у житті.  Були представлені не тільки вищі навчальні заклади, але й лінгвістичні центри, освітні курси, вища й середня освіта за кордоном, мовні курси, творчі експозиції, неперевершені майстри-класи та бесіди з батьками на тему:  «Как поговорить с ребенком о профессии».                                               
                         Отже,  «Ярмарок освіти» -  велика можливість для майбутніх абітурієнтів «Джерела» та їх батьків  отримати відповіді  на всі актуальні  для них запитання. Володіючи важливою інформацією та перспективами вишу, педагоги нашої школи сподіваються на те ,що старшокласники   зроблять правильний вибір у своєму житті. « Вірте в себе!  Вірте в свої здібності!  Без скромної, але розумної впевненості у своїх силах, ви не зможете бути успішним чи щасливим»,-   зазначив Норман Вінсент Піл.                                                       
             Блажен той, хто здатний  не засуджувати себе у своєму виборі!
                                                                   Із послання до Римлян…

автор Коваль Р.О.
рекомендовано до сайту Департамента освіти

Комментариев нет:

Отправить комментарий