среда, 4 ноября 2015 г.

Ти і твоя майбутня професія

Жюль Верн писав:»Хто з молоду зрозумів,що хліб добувають у поті чола,той здатній до подвигу,тому що в потрібний день і часу нього знайдеться воля його здійснити і сили для цього»
        Учні 9-Б класу ЗСЗШІ «Джерело» стоять перед вибором-закінчувати 9 класів і вступати до коледжів,технікумів,ліцеїв,чи продовжити навчання до отримання атестату. Але головне, вибрати професію. Щоб допомогти учням визначитися, яку професію обрати,була проведена виховна година на тему:»Ти і твоя майбутня професія». 23.10.15.
       У світі існує більше,ніж 50 тисяч професій. Як знайти серед них свою? На що орієнтуватися? На питання:»Ким ти хочеш стати після школи?- учні не завжди можуть відповісти. А тим часом проблема вибору професії дуже важлива. Від людини потрібен високий професіоналізм, хороші знання. Класний керівник розповідала учням, як розумно розібратися в собі,про класифікацію усіх професій, як не помилитися у виборі професії. Вона вказала, що необхідно зважити і оцінити свої здібності,врахувати свої інтереси,фізичні можливості.




Комментариев нет:

Отправить комментарий