понедельник, 7 ноября 2016 г.

Відвідування виставки

            З 3 по 5 листопада цього року в Запоріжжі відбулася 7-ма спеціалізована виставка «Освіта за кордоном - 2017» та "Абітурієнт-2017", яка проходила в ВК «КОЗАК-Палац», вул. Перемоги, 70-б. 
            Майбутні випускники нашого закладу не залишились осторонь від цього заходу та із задоволенням відвідали виставковий комплекс 3 листопада.
                   Мета проведення  цієї виставки
 - залучення суспільного інтересу до освіти, пропаганда досягнень України в цій сфері, формування єдиного українського освітнього простору; 
- інформування молоді про можливості отримання професійної освіти в Україні та за кордоном;
- презентація вітчизняних та закордонних навчальних закладів, молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді.
         Кожен бажаючий  мав змогу отримати інформацію про можливості освіти в Україні та за кордоном, безпосередньо від представників як українських, так і  закордонних навчальних закладів.
          Крім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей відвідувачі   мали можливість прослухати  презентації від  представників закордонних навчальних закладів,   коледжів,   університетів. Виставка розрахована на тих людей, які хотіли б навчатися як в Україні, так і за кордоном, а також тих, кого цікавлять   середня освіта в Україні або за кордоном, та, звичайно, вища освіта.

Комментариев нет:

Отправить комментарий