понедельник, 20 ноября 2017 г.

Учні «Джерела» розширюють світогляд

17 листопада учні 8, 9 і 10 класів школи «Джерело» разом з учителями Шаповаловою Наталією Леонідівною та Супрун Міленою Володимирівною відвідали центр «Вікно в Америку», що знаходиться в обласній бібліотеці ім. Горького. Їхньою метою було прагнення дізнатися нове про можливості навчання і роботи за кордоном.
       Випускниця програми FLEX (Future Leaders Exchange) провела презентацію для учнів шкіл з усього Запоріжжя, у якій розказала про життя в Америці звичайної українки й охарактеризувала американців як націю.
      Наталія Леонідівна і Мілена Володимирівна із задоволенням прослухали виступ дівчини та брали активну участь у дискусії.
      Учні школи «Джерело» також дізналися про такі програми, як Erasmus +, Fulbright, Work & Travel та багато інших. Варто зазначити, що багато з школярів справді зацікавилися цими можливостями. Наприклад, Лілія Осипчук (учениця 10 класу) поділилася своїми враженнями: «Я отримала велику кількість цікавої інформації та неймовірну мотивацію на майбутнє!». А Данило Трясак (учень 8-Б класу) звернув увагу на програму United World Colleges, що пропонує студентам з усього світу безкоштовне навчання в провідних університетах.
       Після офіційної частини учнів пригощали смачною піццою. Вони мали змогу особисто поспілкуватися з організатором зустрічі і поставити їй цікаві питання. Під час спілкування юнаки та дівчата знайшли нових друзів серед учнів 2, 31 та 93 гімназій, які також відвідали цей захід.

Комментариев нет:

Отправить комментарий